A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Новорічна казка в закладах освіти

Дата: 30.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 62

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду зимові канікули.

Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. У переддень Нового року  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням закладів освіти громади потрібно було підготувати казкову атмосферу -  прикрасити новорічну  ялинку, актову чи спортивну залу, шкільний хол, класні кімнати  сніжинками, гірляндами та іграшками.

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес.

Напередодні канікул у закладах освіти відбулися Новорічні свята для учнів 1-11-х класів. Цьогорічні святкування в зв’язку з посиленням карантинних обмежень були проведені для кожного класу окремо, без запрошення батьків та гостей. Але, незважаючи на обмеження, діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах.

Сподіваємось, що святковий настрій залишиться у всіх надовго!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано