A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Вернісаж педагогічних ідей для вчителів хімії

 6 квітня 2021 в режимі онлайн відбулося секційне засідання методичної студії  для вчителів хімії на тему «Методи й прийоми ефективної підготовки учнів до ЗНО з хімії. Використання онлайн-ресурсів».

16:39 07.04.2021

Методична студія вчителів математики

05 квітня  у форматі ZOOM-конференції відбувся семінар для вчителів математики  на тему «Проведення року математичної освіти у 2020/2021 н.р.». У ході засідання колеги поділилися досвідом про проведенні заходи в закладах освіти до Року математичної освіти (конкурси, квести, турніри, предметні тижні).

16:30 07.04.2021

Круглий стіл керівників закладів освіти

2 квітня на базі Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру відбувся круглий стіл керівників  закладів дошкільної освіти, закладів загальної середньої освіти у структурі яких є дошкільний підрозділ на тему: «Координація і співпраця закладів освіти по роботі з дітьми з порушеннями мовлення». В ході заходу Аверіна Тетяна Леонідівна, завідувач Балаклійського дошкільного навчального закладу компенсуючого типу №8, презентувала свій заклад, окреслила напрями роботи.

14:11 02.04.2021

Сучасне освітнє середовище

З метою підвищення професійної компетентності педагогічних працівників з питань створення безпечного освітнього простору  31 березня 2021 року в режимі онлайн відбулася методична студія для заступників директорів з навчально-виховної роботи, педагогів-організаторів «Створення сучасного освітнього середовища, яке забезпечить необхідні умови для навчання та виховання учнів».  Наталя СТРЄЛЬЦОВА (Балаклійська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2) звернула увагу учасників студії на антибулінгову політику закладу освіти, Вікторія КОЗАЧОК (Балаклійський ліцей) презентувала виступ «Створення безпечного освітнього середовища - основа інноваційного перетворення закладу освіти». Олександра  СУМОНІНА (Балаклійська ЗОШ І-ІІІ ступенів №6) надала методичні рекомендації щодо створення освітнього середовища, вільного від будь-яких проявів насильства та дискримінації.

08:11 02.04.2021

Про підсумки роботи VІ обласної тематичної онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»

23 – 26 березня 2021 року відбулась VІ обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»  за темою «Нова українська школа: формування і розвиток комунікативної та мовної компетентностей здобувачів освіти». Виставка проводилася в дистанційному форматі та стала віртуальним майданчиком для отримання нової інформації, обміну досвідом, ідеями щодо впровадження системи виховної роботи в освітній процес сучасного закладу освіти.

11:52 31.03.2021

Семінар для педагогічних працівників «Інструменти ефективної взаємодії з дітьми з аутизмом»

29 березняна у фоматі ZOOM-конференції відбувся семінар на тему: «Інструменти ефективної взаємодії з дітьми з аутизмом в інклюзивному середовищі». До участі були запрошені керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, практичні психологи, соціальні педагоги, дефектологи, логопеди,педагоги, вихователі Балаклійської, Донецької. Савинської територіальних громад.

13:16 30.03.2021

Пробне ЗНО

В особистих кабінетах учасників пробного ЗНО на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти розміщено запрошення-перепустки, у яких зазначено адреси пунктів пробного тестування.

14:36 25.03.2021

Творча майстерня для вчителів зарубіжної літератури

Сучасний урок зарубіжної літератури – це урок життя, на якому формується компетентність мовця, національна свідомість, духовно багата мовна особистість, ціннісне ставлення до того, що відбувається навколо.

16:48 24.03.2021

Методичний міст для вчителів предмету «Захист України»

18 березня на базі Балаклійського військового комісаріату відбулося секційне засіданя для вчителів предмету «Захист України» з проблеми підвищення престижу військової служби, формування і розвитку мотивації, спрямованої на підготовку молоді до захисту України та  служби у Збройних силах.

15:21 19.03.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано