A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

День Державного Прапора

23 серпня щорічно, починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це також національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.

10:18 23.08.2023

Сертифікація педагогічних працівників

1-11 серпня триватиме реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти та мають стаж педагогічної роботи два та більше років.

11:23 31.07.2023

День Української Державності

 28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. Історія українського державотворення сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ. Прийняття князем Київським Володимиром у 988 році християнства стало для України цивілізаційним вибором. Християнство сприяло піднесенню культури, освіти, дало поштовх розвитку кириличної писемності. Саме у день вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Руси–України встановлено День Української Державності. Наразі цей день вшановуємо 28 липня, але уже наступного року з огляду на перехід Православної Церкви України і Української Греко-Католицької церкви на новий стиль календаря, свято перенесено на 15 липня. Відповідний законопроект внесений Президентом України, Верховна Рада підтримала 14 липня 2023 року. В основі концепції державних заходів до цієї дати – тяглість і спадкоємність державотворчих традицій України від Русі до сьогодення.

10:27 28.07.2023

День вишиванки

Вже стало традицією у третій четвер травня відзначати День вишиванки - свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Заклади освіти Балаклійської громади з гордістю долучилися до свята. Пам’ятаємо і не забуваємо дякувати усім тим, хто дарує нам можливість носити національний одяг. УКРАЇНА ОБОВ’ЯЗКОВО ПЕРЕМОЖЕ!!!

09:47 19.05.2023

Засідання науково-методичної ради

18 травня в режимі онлайн відбулось засідання науково-методичної ради Центру. Проаналізували організацію науково-методичної роботи у закладах освіти, нормативну документацію організованого закінчення навчального року, кроки підготовки до 2023-2024 навчального року. Особливу увагу звернули на детальний огляд переваг та недолікув у роботі електронного журналу e-journal та системи "Нові знання"

08:13 19.05.2023

День пам'яті та примирення

День пам'яті та примирення — пам'ятний день в Україні, який припадає на 8 травня, річницю капітуляції нацистської Німеччини.

10:11 05.05.2023

День пам’яті жертв Чорнобильської трагедії

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії.

11:33 27.04.2023

Атетсація-2023

З17 березня по 7 квітня 2023 року атестаційною комісією ІІ рівня при відділі освіти Балаклійської міської ради була проведена атестація педагогічних працівників закладів освіти. 

20:45 07.04.2023

Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру

6 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру. До святкування цього дня долучились учні, вчителі закладів загальної середньої освіти Балаклійської громади. Усі, хто приєднався до кампанії #WhiteCard, з вірою у краще майбутнє підняли білу картку як символ позитивної сили спорту та закликали усіх долучатись, бути активними і здоровими, спортивними й успішними, розділяючи олімпійські цінності дружби, досконалості та поваги.

20:36 07.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано