A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Дистанційна освіта для дошкільнят

В умовах воєнного стану заклади дошкільної освіти Балаклійської громади організовують освітній процес за дистанційною формою. Усі освітяни садочків працюють із єдиною метою – щоб дитина була щасливою, психічно здоровою, перебуваючи в безпечних умовах та отримувала якісну освіту. Сутність дистанційної організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти полягає в забезпеченні взаємодії між учасниками освітнього процесу, зокрема в налагодженні комунікації між вихователем, дітьми, батьками та дітей між собою. Організація освітньої діяльності з дітьми дошкільного віку дозволяє зберегти й підвищити рівень досягнень кожного малюка та покликана допомогти батькам, які перебувають в умовах соціально та фізично обмеженого простору, налагодити систему корисної взаємодії з дитиною. 

10:03 07.04.2023

Фотовиставка «Неосяжна моя Україно!» та марафон «Сила і велич в традиціях українського народу»

З 27 по 31 березня 2023 року, відповідно до плану роботи Центру національно-патріотичного виховання Балаклійської міської ради Харківської області на 2022/2023 навчальний рік,  в період весняних канікул, були проведені: онлайн - фотовиставка «Неосяжна моя Україно!» та онлайн - марафон образотворчого та декоративно - ужиткового мистецтва «Сила і велич в традиціях українського народу».

14:14 04.04.2023

Методична студія ТМО вчителів англійської мови

Засідання територіального методичного об'єднання вчителів  англійської мови є дієвим  майданчиком для обміну думками, поглядами та досвідом.  Засідання, що відбулося 31 березня 2023 року,  було  присвячене питанням підготовки учнів до НМТ з англійської мови. Акцент був зроблений на особливостях тестування у 2023 році, зокрема на структурі тесту. Окремо було розглянуто ефективні стратегії підготовки учнів до тестування з англійської мови на основі досвіду колег. Вчителі ділилися своїм педагогічним досвідом та рекомендаціями щодо використання різноманітних методів та технологій для розвитку вмінь та навичок учнів.

13:47 31.03.2023

Засідання ТМО вчителів основ здоров’я

29 березня 2023 року відбулося засідання територіального методичного об’єднання вчителів основ здоров’я, на якому власним досвідом, науково-методичними розробками та своїми досягненнями ділилися вчителі  закладів освіти громади.

20:09 30.03.2023

Методична студія ТМО шкільних бібліотекарів

30 березня 2023 року для шкільних бібліотекарів Балаклійської територіальної громади було проведено бібліотечний міст «Інформаційно-бібліографічне обслуговування в умовах воєнного стану».

14:55 30.03.2023

Методична студія ТМО вчителів фізики

27 березня 2023 року для вчителів фізики Балаклійської територіальної громади було проведено методичну студію «Професійна компетентність учителя: інноваційні підходи. Навчаючи інших, навчаюсь сам». Засідання проведено в онлайн-режимі.  У ході роботи студії були обговорені питання «Творчий вчитель – творчі діти», «Ключові компетентності, якими повинен володіти сучасний учитель», «Особливості створення фрагментів уроків за допомогою Google сервісів та використання їх у освітньому процесі».

13:27 30.03.2023

Методична студія ТМО вчителів географії

29 березня у форматі ZOOM – конференції було проведено методичну студію за темою «Творча майстерність як складова професійного розвитку вчителя географії у контексті реалізації Нової української школи»  для вчителів географії закладів загальної середньої освіти Балаклійської громади.

13:04 30.03.2023

Методична студія ТМО вчителів історії та правознавства

29 березня 2023 року відбулася методична студія ТМО вчителів історії за темою «Формування світоглядних цінностей на уроках суспільно-гуманітарного циклу: використання можливостей предметів «Історія України», «Громадянська освіта» щодо формування вмінь та навичок протистояти пропаганді».

12:45 30.03.2023

Методична студія ТМО вчителів інформатики

22 березня 2023 року для вчителів інформатики Балаклійської територіальної громади в онлайн-режимі було проведено методичну студію «Особливості комунікації у віртуальному просторі з учнями, підвищення їх мотивації до навчання, запровадження нестандартних методів перевірки навчальних досягнень».

12:41 30.03.2023

Методична студія для вчителів предметів художньо-естетичного циклу

27 березня 2023 року було проведено засідання методичної студії територіального методичного об'єднання вчителів предметів художньо-естетичного циклу закладів освіти Балаклійської міської ради Харківської області. 

15:31 29.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано