A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Творча майстерня для вчителів зарубіжної літератури

Дата: 24.03.2021 16:48
Кількість переглядів: 65

Сучасний урок зарубіжної літератури – це урок життя, на якому формується компетентність мовця, національна свідомість, духовно багата мовна особистість, ціннісне ставлення до того, що відбувається навколо.

 

23 березня на базі Балаклійського ліцею відбулося засідання методичної студії вчителів зарубіжної літератури за темою «Мистецькі тренди та інноваційний урок зарубіжної літератури: від задуму до втілення».

Учасники семінару розглянули питання щодо особливості проведення сучасного уроку, створення умов для формування предметних, загальнокультурної та творчої компетентностей учнів, обмінялися досвідом застосування традиційних і новітніх технологій, опрацювали сучасні вимоги до підготовки, написання та захисту  дослідницької роботи в Малій академії наук, проаналізували результати участі у Всеукраїнських конкурсах: « Я – журналіст» та  «Об єднаємося ж, брати мої!». Вчителі стали учасниками нестандартного уроку – літературної вітальні «Все починається з кохання».

Зустріч пройшла в атмосфері співпраці й педагогічної творчості. Творча майстерня сталамайданчикомдля спілкування,обміну думками та творчими планами щодороботи в умовахреформуванняосвіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано