A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Семінар для педагогічних працівників «Інструменти ефективної взаємодії з дітьми з аутизмом»

Дата: 30.03.2021 13:16
Кількість переглядів: 77

29 березняна у фоматі ZOOM-конференції відбувся семінар на тему: «Інструменти ефективної взаємодії з дітьми з аутизмом в інклюзивному середовищі». До участі були запрошені керівники закладів освіти, заступники директорів з навчально-виховної роботи, практичні психологи, соціальні педагоги, дефектологи, логопеди,педагоги, вихователі Балаклійської, Донецької. Савинської територіальних громад.

Захід провела Давиденко Ганна Миколаївна, фахівчиня з соціальної інклюзії, керівниця програми Autism Friendly Spase від Асоціації «Child.ua», автор і ведуча тренінгів для різних видів бізнесу по обслуговуванню клієнтів з аутизмом та інтелектуальними порушеннями.

Учасники семінару були ознайомлені з поняттям «аутизм», розглянули розлади аутистичного спектру. Поговорили про організацію освітнього простору і процесу для дітей з розладами аутистичного спектру. Була презентована історія успіху дитини з розладами аутичного спектру в інклюзивному позашкіллі. Захід супроводжувався цікавими презентаціями, відеороликами, численними реальними прикладами з життя. В кінці заходу було організовано зворотній зв'язок, надіслані матеріали для використання в роботі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано