A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Про підсумки роботи VІ обласної тематичної онлайн-виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»

Дата: 31.03.2021 11:52
Кількість переглядів: 85

23 – 26 березня 2021 року відбулась VІ обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»  за темою «Нова українська школа: формування і розвиток комунікативної та мовної компетентностей здобувачів освіти». Виставка проводилася в дистанційному форматі та стала віртуальним майданчиком для отримання нової інформації, обміну досвідом, ідеями щодо впровадження системи виховної роботи в освітній процес сучасного закладу освіти.

На виставці було презентовано матеріали досвіду роботи педагогічних коллективів Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Вербівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Балаклійського навчально-виховного комплексу.

  У номінації «Компетентнісний підхід у системі початкової мовної освіти» учасники Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6  отримали Диплом ІІ ступеня.

У  номінації  «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання мов і літератури» колектив  Балаклійського навчально-виховного комплексу був нагороджений Дипломом  ІІ ступеня.

У номінації  «Використання інноваційних методик на уроках української мови та літератури як ефективний засіб виховання національної ідентичності учнів – особистостей, інноваторів, патріотів» Вербівська загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  отримала Диплом І ступеня.

Вітаємо педагогічні колективи з нагородами!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано