A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Міжнародний онлайн-семінар «Оцінювання дошкільної освіти з перспективи чеської шкільної інспекції»

Дата: 31.03.2021 14:17
Кількість переглядів: 80

 

30 березня 2021 року Державною службою якості освіти України в межах проєкту «Розвиток системи оцінювання якості освіти в регіонах України», який реалізується Асоціацією з міжнародних питань у співпраці з Чеською шкільною інспекцією, за підтримки Чеської агенції розвитку, проведено онлайн-семінар «Оцінювання дошкільної освіти з перспективи Чеської шкільної інспекції».

Участь в онлайн-семінарі взяли Тетяна РИБАЛКА, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» та Олена КОЛТАШОВА, завідувач Балаклійського ДНЗ (ясел-садка) № 4.

Зустріч була спрямована на зовнішнє оцінювання дитячих садків із використанням моделі Якісна школа. Були представлені Критерії оцінювання умов, перебігу та результатів навчання для дошкільної освіти та їх практичне застосування при інспектуванні, тема наслідків інспектування та тема поєднання зовнішнього і внутрішнього оцінювання садка. Колеги з Чехії представили позитиви сегменту дошкільної освіти, які є викликом у системі дошкільної освіти у Чехії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано