A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Проєкт "Сприяння освіті"

Дата: 29.09.2023 10:27
Кількість переглядів: 31

Балаклійський ДНЗ (ясла-садок) № 7 комбінованого типу та Вербівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) Балаклійської міської ради є учасниками проєкту «Сприяння освіті», який було започатковано в 2010 році, після підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та фондом The LEGO Foundation.

Метою проєкту є сприяння розвитку якості освіти через всебічний розвиток дитини, зокрема компетентностей, необхідних для навчання упродовж життя та становлення педагога-фасилітатора,  В основу взаємодії дорослого і дитини покладено підхід «навчання через гру».

LEGO-технологія, яку педагоги нашого закладу активно реалізовують в форматі дистанційної освіти сприяє всебічному розвитку і розкриттю внутрішнього потенціалу кожної дитини, формуванню її цілісного світогляду через ГРУ як наскрізного підходу у взаємодії з дітьми дошкільного віку, сприяє успішній самореалізації в умовах майбутнього дорослого життя.

28 вересня заклади отримали від команди The LEGO Foundation ноутбук, проєктор та багатофункціональний пристрій, які допоможуть зробити навчання дошкільнят ще більш цікавим, змістовним та сучасним.

Щиро вдячні  фонду The LEGO Foundation, проєкту "Сприяння освіті" за креативні ідеї та надихаючі ініціативи, можливість дбати про розвиток та благополуччя наймолодших громадян УКРАЇНИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано