A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек у Балаклійській громаді

Дата: 09.11.2023 08:26
Кількість переглядів: 22

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 №931 «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек» в Україні з 01 по 31 жовтня 2023 року в освітніх закладах  Балаклійської громади тривав Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

         Місячник проходив під гаслом «Вірю в майбутнє твоє, Україно!»

Заходи сприяли втіленню основних положень «Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України», затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 6 червня 2022 року №527 (редакція від 23.06.2022), а також приверненню уваги до питання патріотичного виховання у нашій державі, розкриттю виховної функції шкільної бібліотеки, об’єднанню зусиль педагогічного колективу і бібліотеки, щодо розвитку патріотизму підростаючої особистості.

         День бібліотворчості «Повертайся живим» (малюнки, листівки, поробки); години шани, мужності, спілкування «Віртуальна мандрівка вільним та незламним містом», «Українська держава та її національна символіка», «Подорожуй Харківщиною»; ігри- вікторини «Я і Україна», селфі з книгою, Вечори патріотичного вірша «Живе Україна і вільний народ». Діти разом з бібліотекарями та педагогами готували презентації, писали авторські казки та вірші, брали участь у квестах, онлайн - іграх, плели браслети-обереги, виготовляли ляльки-мотанки, створювали власні бібліоперфоманси, змагалися у конкурсах на краще виконання віршів.

          Утвердження громадянських цінностей, виховання почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції є одним із найважливіших пріоритетів у роботі закладів освіти та шкільних бібліотек нашої громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано