A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Освіта Харківщини ХХІ століття

Дата: 26.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 79

19-22 жовтня 2021 року відбулася X обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: здоров’я дітей – пріоритетна стратегія розитку освіти в Україні».

  Виставка проводилася в дистанційному форматі та стала віртуальним майданчиком для отримання нової інформації, обміну досвідом, ідеями щодо створення умов для втілення Концепції Нової української школи. Свій досвід роботи на виставці презентували 2  заклади освіти громади: Балаклійський ліцей № 5 Балаклійської міської ради та Борщівська гімназія Балаклійської міської ради. Педагогічні колективи висвітлили свою роботу в онлайн-презентації, провели різні за формою інтерактивні заходи, а також  стали учасниками онлайн-конференції з обміну досвіду.                                           

Балаклійський ліцей № 5 Балаклійської міської ради освіти відзначено Дипломом  ІІ ступеня у номінації «Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній простір учнів». 

Колектив Борщівської гімназії Балаклійської міської ради отримав Диплом ІІІ ступеня в номінації «Здоров’язбережувальна діяльність як пріоритетний напрям розвитку закладу освіти в сучасних умовах».

Вітаємо заклади освіти з перемогою!

           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано