A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Методична студія для вчителів 2-х класів

Дата: 09.11.2021 13:14
Кількість переглядів: 57

02 листопада 2021 року на базі Балаклійського ліцею №1 ім. О.А. Тризни   відбувся онлайн-семінар « Сучасні тенденції у викладанні навчального матеріалу на уроках у 2 класі початкової школи» у форматі онлайн конференції на платформі Zoom . До онлайн-семінару долучилися педагогічні  працівники закладів загальної середньої освіти Балаклійської, Донецької, Савинської територіальних громад.  Під час зустрічі обговорювалося питання  активізації  пізнавальної, пошукової та дослідницької діяльності здобувачів освіти, розвиток їх критичного мислення через впровадження новітніх форм, методів і технологій навчання.
           Лось Ірина Гергіївна – керівник ТМО вчителів початкових класів та Білицька Ірина Олександрівна поділилися  інформацією щодо використання новітніх форм навчання, а саме  квест- технологій  у своїй педагогічній діяльності. «Quest» -це унікальна можливість використання всесвітньої мережі для навчання. Граючи роль, учні вчаться дивитися на проблему з різних точок зору. Це дозволяє учням робити відкриття, а не просто засвоювати інформацію. Така діяльність може завести учнів в будь-яке місце в світі, допомогти їм стати творчими дослідниками.
Учасники семінару дійшли до висновку: щоб  зацікавити дітей, урізноманітнити їх діяльність, спонукати виявити свій потенціал, вмотивувати здобувачів освіти подумати виконати завдання так, щоб це мало іншу, позитивну атмосферу, треба в своїй діяльності використовувати сучасні тенденції викладання навчального матеріалу
            Засідання пройшло в творчій атмосфері.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано