A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Методична студія для вчителів української мови та літератури

Дата: 13.12.2021 15:48
Кількість переглядів: 68

10 грудня 2021 року на базі Балаклійського ліцею № 2 відбулася методична студія для  вчителів української мови та літератури «ЗНО –2022: проблеми, типові помилки, шляхи підвищення якості підготовки учнів» за участю Лариси Блудової, заступника Балаклійського міського голови та Світлани Швід, начальника відділу освіти.

Метою роботи було підвищення фахової компетентності вчителів щодо стратегії підготовки учнів до ЗНО, а пріоритетним завданням  - проаналізувати питання сертифікаційної роботи з української мови та літератури та надати адресну методичну допомогу вчителям  щодо здійснення цілеспрямованої підготовки до ЗНО учнів 11-х класів із метою підвищення  їх конкурентносмпроможності.

Робота студії була проведена у формі «розумового штурму». Під час роботи було здійснено аналіз результатів  ЗНО-2021  з української мови та літератури (Зінчук Я.М., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників); проаналізовано типові помилки завдань сертифікаційної роботи,звернено увагу на шляхи подолання  труднощів  у розв’язанні завдань (Щербак О.Є., керівник ТМО вчителів української мови та літератури); надано поради щодо написання власного висловлення (Демиденко Л.М., вчитель української мови та літератури Балаклійського ліцею № 4).

По завершенню семінару було проведено інтерактивне спілкування та вироблено стратегію успішної підготовки до ЗНО.

З огляду на вимоги суспільства щодо підготовки компетентних та конкурентноспроможних  випускників  учителі закладів освіти отримали корисний практичний досвід.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано