A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітлахів!

Дата: 21.12.2021 16:36
Кількість переглядів: 57

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая.

У цей день діти з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Настання свята чекають не тількидіти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось надзвичайно чарівне. Це свято – прекрасний шанс упустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом з дітьми, а вони вміють це робити найкраще!

       Так аказка завітала і в заклади дошкільної освіти Балаклійської громади.  Напередодні свята, 17грудня, в садочках пройшли тематичні заняття і розваги до дня Святого Миколая. Вихователі читали дітям казки та легенди про Святого Миколая, вірші, співали пісні, грали в українські народні ігри. До дітей приходили різні герої.

        Балаклійський міський голова Іван Столбовий привітав вихованців  Балаклійського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 1 з новорічними святами.

  За доброю традицією до малечі завітав Святий Миколай з подарунками. Вихованці поділилися з ним своїми бажаннями, розповіли про свої успіхи та обіцяли вести себе і надалі чемно, бути слухняними та успішним, щоб і в наступному році отримати подарунок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано