A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Методична студія для вчителів історії

16 грудня 2021 року на базі Балаклійського ліцею Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведена методична студія для вчителів історії за темою «Підсумки ЗНО-2021 з історії України . Шляхи подолання типових помилок при розв’язанні завдань сертифікаційної роботи ЗНО з історії України». У роботі студії взяла Світлана Швід, начальник відділу освіти.

15:26 17.12.2021

Методична студія для вчителів української мови та літератури

10 грудня 2021 року на базі Балаклійського ліцею № 2 відбулася методична студія для  вчителів української мови та літератури «ЗНО –2022: проблеми, типові помилки, шляхи підвищення якості підготовки учнів» за участю Лариси Блудової, заступника Балаклійського міського голови та Світлани Швід, начальника відділу освіти.

15:48 13.12.2021

Проєкт "Ноутбук кожному вчителю"

У 2021 році стартував національний проєкт Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації «Ноутбук кожному вчителю». В рамках даних заходів була виділена державна субвенція на придбання ноутбуків педагогічним працівникам шкіл для організації дистанційного навчання.

09:23 02.12.2021

Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку

       З 24 по 26 листопада педагогічні працівники закладів дошкільної освіти Балаклійської міської ради взяли участь у вебінарі за темою: «Духовно-моральне виховання дітей дошкільного віку», проведеному Благодійним фондом «Живи, Україно!» спільно з Всеукраїнським благодійним фондом «Східноєвропейська гуманітарна місія» за підтримки Громадської ради з питань співпраці з Церквами і релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України.        Слухачі вебінару підвищили рівень професійних компетентностей щодо якісної організації духовно-морального виховання дітей дошкільного віку в умовах закладу дошкільної освіти.        Духовно-моральне виховання дітей є надзвичайно важливим питанням   для педагогів-дошкільників та батьків, оскільки у процесі засвоєння християнських моральних цінностей діти навчаються добра, милосердя, доброчинності, відповідальності, співчуття, турботливості.

10:11 29.11.2021

Використання результатів ЗНО для підвищення якості освіти

23 листопада 2021 року під головуванням Івана Столбового, Балаклійського міського голови, в приміщенні Балаклійської міської ради відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти за участі представників Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

11:19 24.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано