A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Відкритий виховний захід «Боротьба з корупцією»

Для запобігання корупції, виявлення та припинення її проявів,  9 грудня 2020 року в Пришибському НВК учнями 7-го класу та класним керівником була проведена відкрита виховна година на тему: „Боротьба з корупцією”,  учасниками якої були учні 6-го класу.

08:58 10.12.2020

Конкурс «Новорічна композиція»

Зустріч Нового року нерозривно пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, яка прикрашає домівки під час зимових свят. Виявляється, що створити відчуття свята, радісного чекання новорічного дива можна і без знищення хвойних дерев. Набагато оригінальніше та цікавіше прикрасити оселю зимовими букетами та святковими композиціями, які можна виготовити  власними руками. З метою виявлення та підтримки творчих художніх здібностей і талантів юних дарувань Балаклійщини, надання можливості дітям висловити думки і власне світобачення, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність у закладах освіти було проведено районний етап конкурсів «Новорічна композиція» та «Казку зима візерунком малює». Калейдоскоп дитячої фантазії, цікавих композиційних рішень втілилися в майстерно виконані роботи, які вирізняються творчим підходом, оригінальністю, якістю оформлення, цікавим викладом власних поглядів.

16:15 09.12.2020

7 грудня - День української хустки.

Українська хустка… Вона здавна була оберегом для кожної жінки, символом чарівності, душевного  багатства, краси. Цьогоріч свято Української хустки пройшло в кожному класному колективі КЗ «Борщівська гімназія». Ми пишаємося, що маємо нагоду  пригорнутися душею і серцем до славних традицій українського роду, відчути відлуння минувшини. «На Катерину пов’яжи хустку,»- говорили в народі. Пов’язали, щоб процвітала наша Україна диво-візерунками! 

15:50 09.12.2020

Внутрішня система забезпечення якості освіти у школах – розроблено методичні рекомендації

Внутрішня система забезпечення якості освіти у школах – розроблено методичні рекомендації   Міністерство освіти і науки спільно з Державною службою якості освіти розробили методичні рекомендації з питань формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах загальної середньої освіти. Рекомендації оприлюднено на сайті МОН 30 листопада 2020 року.

10:02 03.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано