A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Онлайн - вікторина «Відун»

29 січня 2021 року Комунальним закладом «Харківська обласна станція юних туристів» проведено онлайн - вікторину «Відун», яка була присвячена Дню  пам’яті Героїв Крут ,що є підготовкою до  Всеукраїнської військово-патріотичної гри Сокіл (Джура). У вікторині взяли участь 453 учасника з 23 об’єднаних територіальних громад Харківської області та районів міста Харкова.

15:28 10.02.2021

Вітаємо з нагородженням!

За результатами спільної діяльності КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» з питань підвищення якості освітнього процесу в закладах освіти відзначені                 Подяками КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»:

15:40 08.02.2021

Звільнення Балаклійщини від німецько-фашистських загарбників

6 лютого на Балаклійщині відзначається  пам’ятна дата — звільнення міста Балаклії та прилеглих сіл від німецько-фашистських загарбників. У цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення Балаклійщини, тих, хто постраждав від дій фашистських окупантів.

15:03 05.02.2021

Підсумки Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

З метою активізації  патріотичної  роботи серед учнівської молоді, збереження і розвитку інтелектуального  потенціалу України, учні Балаклійщини взяли участь у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості, що проходив під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». Темою  цьогорічних  конкурсних  робіт, які проводились  у двох номінаціях: «Література»  та «Історія України і державотворення», стали слова Василя Стуса «Торуй свій шлях – той, що твоїм назвався, той, що обрав тебе навіки вік».  Юнідослідникизакладівосвітививчалижиття і творчістьвідомих та маловідомихісторичнихпостатей, громадськихдіячів, особистостей, якізробиливагомийвнесок у розвитокосвіти, культури, мистецтварідного краю.

09:11 05.02.2021

Нарада керівників закладів освіти

28 січня 2021 року відбулася нарада керівників закладів освіти Балаклійської, Донецької та Савинської ТГ у форматі відеоконференції.

14:26 02.02.2021

Проєкт «Сприяння освіті»

28 січня 2021 року відбудалася тренінгова онлайн зустріч для педагогів закладів освіти Харківської області, залучених до проєкту «Сприяння освіті» у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та Тhe LEGO Foundation від 20.06.2019 року. Метою зустрічі було  планування кроків роботи у проєктів продовж ІІ півріччя 2020/2021навчального  року.

16:11 01.02.2021

Впровадження курсу «Культура добросусідства»

У cічні відбулася VIII Всеукраїнська робоча нарада з питань апробаціїі впровадження курсу «Культура добросусідства» в онлайн-форматі. Онлайн простір об’єднав майже півтори сотні однодумців, зустрілися  представники обласних департаментів освіти, педагоги закладів дошкільної та загальної середньої освіти, викладачі та методисти обласних інститутів післядипломної   педагогічної освіти, регіональні координатори та розробники навчально-методичного комплексу наскрізного інтегрованого курсу за вибором «Культура добросусідства».

15:21 26.01.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано