A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи та вчителів початкових класів «Запровадження системи формувального оцінювання учнів початкових класів в умовах Нової української школи: від теорії до практики»

Концепція Нової української школи внесла нові погляди на оцінювання результатів навчання здобувачів освіти. Формувальне оцінювання допомагає відстежувати особистісний розвиток учня/учениці й хід опанування здобувачами освіти навчального досвіду як основи компетентності.

16:27 04.03.2021

Семінар-тренінг для вчителів біології та екології

24 лютого 2021 року відбулося секційне засідання ТМО учителів  біології та екології (онлайн) з теми «Використання сучасних  цифрових комплексів та технологій під час демонстраційного експерименту на уроках біології та екології».

16:45 25.02.2021

РОЗПОЧАТО КОНКУРС «КРАЩИЙ ВИХОВАТЕЛЬ ХАРКІВЩИНИ» У 2021 РОЦІ

З метою розвитку творчості та педагогічної ініціативи вихователів закладів дошкільної освіти Балаклійської міської ради Харківської області,  популяризації кращих зразків педагогічного досвіду, вдосконалення іміджу професії вихователя 24 лютого 2021 року розпочався I (міський) тур обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році. Для участі у Конкурсі до організаційного комітету надійшло 7 заяв від педагогічних працівників закладів дошкільної освіти  за номінаціями:  «Вихователь дітей різновікової групи», «Вихователь дітей старшого дошкільного віку», «Вихователь-новатор».

16:41 25.02.2021

Методичний практикум для вчителів предмету «Захист України»

Виховання патріотичних почуттів у молоді в розрізі подій сьогодення набуває дедалі більшої актуальності. Важливо у стінах школи сформувати готовність до виконання конституційного обов’язку та удосконалення життєво необхідних умінь та навичок кожної молодої людини. З цією метою 19 лютого 2021 року в режимі онлайн відбулося секційне засідання ТМО вчителів предмету «Захист України» на тему «Формування вмінь та навичок військової, фізичної підготовки як необхідний чинник військово-патріотичного виховання молоді та можливості використання їх для захисту України».

16:10 22.02.2021

Методична студія для вчителів фізики та астрономії

16 лютого 2021 року відбулося секційне засідання ТМО вчителів фізики та астрономії  закладів загальної середньої освіти «Використання сучасних цифрових комплексів та технологій під час демонстраційного експерименту» ( онлайн).

09:08 19.02.2021

Методична студія для вчителів математики

     12 лютого 2021 року відбулося секційне засідання ТМО вчителів математики  закладів загальної середньої освіти «Профільність навчання та роль міжпредметних зв’язків у формуванні компетентнісної особистості» ( онлайн).

08:54 16.02.2021

Уряд затвердив зміни до Положення про заклад дошкільної освіти

         Процедури зарахування до закладу дошкільної освіти, перелік категорій дітей, які мають право на першочергове зарахування, оновлення основних засад діяльності дитсадків – ці та інші зміни до Положення про заклад дошкільної освіти затвердив Кабінет Міністрів.

14:18 15.02.2021

Постійно діючий науково-практичний семінар «Методичний супровід реалізації освітньої програми «Впевнений старт» в умовах впровадження нової редакції Базового компонента дошкільної освіти»

10-12 лютого 2021 року вихователі-методисти та вихователі закладів дошкільної освіти, які виявили бажання впроваджувати освітню програму «Впевнений старт» та комплект навчально-методичного забезпечення до неї (відповідно до заявок), взяли участь у постійно діючому науково-практичному семінарі «Методичний супровід реалізації освітньої програми «Впевнений старт» в умовах упровадження нової редакції Базового компонента дошкільної освіти», організований та проведений Центром громадянського виховання спільно з Інститутом психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України (у форматі ZOOM-конференції).

13:21 15.02.2021

Методичний діалог для вчителів української мови та літератури «Опрацювання нового формату тестових завдань з української мови та літератури»

11 лютого 2021 відбулося секційне засідання ТМО  учителів української мови та літератури «Опрацювання нового формату тестових завдань з української мови та літератури»(онлайн).

14:34 12.02.2021

Науково практичний онлайн - семінар "Інклюзивна освіта: діти з особливими потребами в загальноосвітньому просторі"

10 лютого  2021 року на базі Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. О.А. Тризни  відбувся науково-практичний онлайн-семінар для педагогічних працівників закладів загальної середньої  освіти за темою: «Інклюзивна освіта: діти з особливими потребами в загальноосвітньому просторі".

09:01 12.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано