A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Тиждень з протидії булінгу

З 4 по 8 жовтня заклади освіти Балаклійської міської ради долучились до відзначення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу. У закладах освіти оформлено тематичні куточки і стенди, розповсюджено інформаційні листівки і пам’ятки, поширено інформацію про роботу Національної гарячої лінії з питань запобігання насильству та захисту прав дитини. Протягом тижня для здобувачів освіти було проведено тематичні конкурси, фестивалі малюнків і плакатів, бесіди, уроки відвертого спілкування, виховні години, психологічні квести, тренінги, імітаційні ігри, перегляд та обговорення відеофільмів та мультфільмів, проведено зустрічі з представникамиювенальної превенції патрульної поліції Балаклійського ВП ГУНВП, Балаклійського центру соціальних служб. В бібліотеках оформлено виставки «Ми – проти булінгу». Для батьків проведено індивідуальні та групові консультації, батьківські збори, онлайн-семінари. Під час проведення заходів було враховано рекомендації Міністерства освіти і науки України.          

12:39 13.10.2021

Фестиваль ораторського мистецтва 2021

З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, у межах відзначення Дня української писемності та мови 5 жовтня  в онлайн-режимі відбувся міський етап фестивалю ораторського мистецтва, присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки, за темою «Для гордої і владної душі життя і воля – на горі високій» (Леся Українка).

14:43 07.10.2021

Вітаємо з нагородою!

29 вересня 2021 року відбулося вручення щорічної Премії Верховної ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти. Лауреатом Премії стала Волченко Раїса Іванівна, учитель української мови та літератури Балаклійського ліцею. Голова Парламенту Дмитро Разумков вручив нагороду та побажав міцного здоров’я, затишку, позитиву та тепла. «Бажаю, щоби те, що ви робите, допомогло нашій країні стати заможною та успішною, і ми побудували державу, в якій хочеться жити і вам, і, головне, нашим дітям», - додав Дмитро Разумков.

14:59 30.09.2021

Семінар для шкільних бібліотекарів

Напередодні  Всеукраїнського Дня бібліотек, 28 вересня 2021 року на базі Балаклійського ліцею № 2 відбувся семінар на тему «Актуальні питання розвитку шкільної бібліотеки в умовах Нової української школи».

13:58 29.09.2021

День Дошкілля – свято дитинства!

        27 вересня Україна святкувала Всеукраїнський День дошкілля. Це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим. Дитячі садочки – це місце, в якому мешкають та господарюють наші чудові, неповторні вихованці. І допомагають їм у цьому люблячі та добрі дорослі.

14:35 28.09.2021

Методична студія для практичних психологів та соціальних педагогів

        22.09.2021 на базі Балаклійського ліцею №2 проведено методичну студію для практичних психологів та соціальних педагогів Балаклійської, Донецької, Савинської територіальних громад  на тему «Завдання психологічної служби в системі освіти на сучасному етапі розвитку країни».

09:57 23.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано