A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

Методична студія вчителів географії

      10 листопада 2021 року в оnline-режимі  проведено методичну студію вчителів географії за темою «Використання результатів ЗНО для підвищення якості повної загальної середньої освіти з географії». Під час роботи студії було проаналізовано виконання завдань сертифікаційних робіт з географії ЗНО-2021, здійснено розв’язування проблемних тестових завдань, проведено інтерактивне спілкування «Стратегія підготовки до ЗНО: від аналізу робіт до планування та покрокового застосування».

15:30 12.11.2021

Методична студія для вчителів математики

04 листопада у форматі ZOOM-конференції відбулося засідання для вчителів математики  закладів загальної середньої освіти Балаклійської, Донецької, Савинської територіальних громад на тему: «Якість середньої освіти: про що свідчать результати ЗНО-2021 з математики».      Учасники семінару проаналізували  результати зовнішнього незалежного оцінювання -  2021 з математики, визначили типові помилки та  отримали практичні поради щодо покращення результативності виконання завдань.                                 

13:27 09.11.2021

Методична студія для вчителів української мови та літератури "ЗНО - об’єктивний показник вимірювання якості освіти"

5 листопада 2021 відбулося секційне засідання методичної  студії для  вчителів української мови та літератури (онлайн) «ЗНО – об’єктивний показник вимірювання якості освіти»

13:51 08.11.2021

Освіта Харківщини ХХІ століття

19-22 жовтня 2021 року відбулася X обласна тематична онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: здоров’я дітей – пріоритетна стратегія розитку освіти в Україні».

16:37 26.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано