A A A K K K
людям з порушенням зору


Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Балаклійської міської ради Харківської області

ZOOM-конференція для практичних психологів

16 березня у форматі ZOOM-конференції відбулося засідання для професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Балаклійської, Донецької, Савинської територіальних громад на тему: «Сучасні виклики до психологічної служби системи освіти та перспективи розвитку. Обмін досвідом».

09:03 19.03.2021

Зустріч для батьків дітей з особливими освітніми потребами

З метою проведення інформаційно-просвітницької діяльності, надання консультативної та психологічної допомоги батькам дітей з особливими освітніми потребами Балаклійським інклюзивно-ресурсним центром спільно з Комунальною установою Центр професійного розвитку педагогічних працівників організована робота батьківського клубу. 11 березня 2021 року на базі Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру відбулась зустріч з батьками дітей  з особливими освітніми потребами, які у 2021/2022 навчальному році планують розпочати навчання в закладах загальної середньої освіти. Лихо Віта Леонтіївна, практичний психолог Балаклійської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені О.А.Тризни виступила на тему:«Основні знання, уміння і навички дитини, яка йде до 1 класу». Працівники Балаклійського інклюзивно-ресурсного центру відповіли на всі запитання учасників, окреслили перспективи навчання дітей з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти.

09:00 19.03.2021

Конкурс «Пожежі краще запобігти»

З метою формування у дітей культури поводження з вогнем, залучення до дій, спрямованих на запобігання пожеж, іншим техногенним явищам та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій, в рамках співпраці Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Добровільного пожежного товариства України за інформаційною підтримкою журналу «Пожежна та техногенна безпека» для дітей шкільного віку запроваджено проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти». 

16:44 18.03.2021

Моніторинг якості освіти в закладах загальної середньої освіти

17 березня 2021 року учні 8-х класів Балаклійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 2, Балаклійського НВК, Бригадирівського та  Яковенківського ліцеїв стали учасниками регіональних  моніторингових досліджень якості освіти, які здійснюються відповідно до освітнього проекту «Моніторинг у сфері освіти Харківської області в умовах розбудови сучасної української школи». Здобувачі освіти пройшли тестування за інтегрованим завданням з читання, математики, природничих дисциплін за зразками PISA. Мета тестування полягала в оцінці рівня сформованості читацької, математичної, природничо-наукової компетентностей учнів 8-х класів та визначення шляхів їх підвищення.

14:38 17.03.2021

Інтернет-збори батьків майбутніх першокласників

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Балаклійської районної ради Харківської області» доводить до відома, що з 1 по 31 березня 2021 року на сайті Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» http://edu-post-diploma.kharkov.ua відбудуться  Інтернет-збори батьків майбутніх першокласників.  

15:16 15.03.2021

Творча майстерня для вчителів історії

11 березня 2021 року в режимі онлайн-конференції відбулася творча майстерня для  вчителів історії на тему «Використання проектної діяльності з метою формування громадянської компетентності на уроках історії».  Учасники майстерні ознайомилися з принципом створення та використанням проектів на уроках, ознайомилися з досвідом роботи щодо використання елементів проєктної діяльності на уроках історії в умовах змішаного навчання вчителів Андріївської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (Чаговець І.П.) та Донецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (Ковальова Т.І.).

11:19 12.03.2021

Майстер-клас для шкільних бібліотекарів

10 березня 2021 в режимі онлайн відбулося секційне засідання територіального методичного об’єднання шкільних бібліотекарів на тему «Інноваційна діяльність шкільної бібліотеки в контексті освітньої реформи».

14:46 11.03.2021

«КРАЩИЙ ВИХОВАТЕЛЬ ХАРКІВЩИНИ» У 2021 РОЦІ

З метою розвитку творчості та педагогічної ініціативи вихователів закладів дошкільної освіти Балаклійської міської ради Харківської області,  популяризації кращих зразків педагогічного досвіду, вдосконалення іміджу професії вихователя у лютому - березні 2021 року відбувся I (міський) тур обласного конкурсу «Кращий вихователь Харківщини» у 2021 році.

11:08 11.03.2021

Шануймо Шевченкове слово!

Між берегами вічності клекоче час, Дзвенить нового дня весела повінь. Живуть, Тарасе, рідний, поміж нас І голос твій, і пензель твій, і Слово.

16:23 10.03.2021

Свято весни

У всіх садочках традиційно на початку березня пройшли весняні свята присвячені приходу весни й Міжнародному жіночому дню – 8 березня. Це свято асоціюється із запахом талого снігу, ароматом мімози, ласкавими словами, ніжними мелодіями, які присвячені найдорожчій для кожного з нас людині на світі – мамі.

15:36 09.03.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано